Söndagen

 

Så var helgen slut, och jag orkar inte mer. Vill ha lov nu. Vill inte gå tillbaka till alla rester och streck i skolan. Men jag håller ut någon vecka till.

Idag har det varit en riktigt bra dag. Vaknade hemma hos Emmie och My och efter en liten frukost gick jag hem i solskenet. Så kommer man hem och för höra pappa säga "Höhö, fan vad risig du ser ut!"
TACK! Då var det  bara att fixa till sig.

Sen åkte jag och mamma och shoppade kläder. Eftersom det var mors dag idag så behövde jag inte betala någonting. Tack tack.

Detta inhandlades:


Bara kläder


Sen så tvingade jag hit Emmie och My för jag var jättetaggad på äventyr. Vi cyklade bort från ljuset och city för att sätta oss och titta på vattnet.



Solnedgång och vatten

Så jag är nöjd. I morgon ska jag leta efter ett tält som jag kan sova i på gården i veckan. Det blir så varmt att sova inne ibland. Då är det bättre att ha det bra i ett tält som Mumrik.

Funderar på att försöka sova nu. Men det är så tråkigt att sova ensam så jag är stannar uppe lite till.
Ha det så bra! 


Syskonkärlek

 

Jag vinner alltid över Sofia i stå-på-händer-tävlingar:



I Win!


A True Anarchist


Rättvisan:


Mumrik


Who are you? I´m Kick-ass!


Jag och Emmie kollade på Kick-ass igår. Den var riktigt bra. Jag vill också vara superhjälte. Ska nog sy mig en dräkt.


My var på Adept igår. Blåslagen som hon var kom hon hit en liten stund innan jag och Emmie kunde somna och ta sovmorgon till klockan 4. Bra där!


Ikväll är det min tur att sova borta tror jag. I am entering the Muminhouse.


He is kicking ass!  
 


Bjuder Knyttet på Te









Farväl, ljuva grymhet.


Små korta stunder

 

Idag var Hugo och såg Sex and the City 2. Premiär och allt. Efter filmen smsade jag honom och frågade vad han tyckte om den. Men han var fortfarande i ett gravt chocktillstånd efter filmen så jag fick inte ut några ord ur honom. Fanboy!

Imorgon stannar jag hemma och sover.



Rufsig.


Ett varningens tecken

 

Detta är för att förhindra bråk i min skola:



Sven är fundersam.


Husdjur


Jag har redan 2 katter. Nu vill jag ha en mus. Husmus.



Han finns på zoo.


Shave that head!

 

AND PUNK IS OFFICIALLY DEAD!

Om man bråkar med Rey så finns risken att ditt hår rakas av.

Bzzzz...


Over the Limit

 

Har just kollat på WWE Over the Limit med goda vänner. Det var bra. Eftersom jag är så snäll så tänker jag inte spoila, men jag lägger in en fin bild här:



Hårdhänt.


Bara för att han är bäst



Jeff Hardy.

Jag vill göra skulpturer av aluminium.


Sliten morgon

 

Trevligt igår måste jag säga. Trots regn så var det mycket folk i Bollan. Jag och Emmie kom dit runt 9-10 tror jag, har inte världens bästa koll på tider, så jag är osäker, men skitsamma. Blev bjuden på vodka och det brukar inte sluta så bra för min del. Men det gick bra till en början, sen blev jag väl lite arg men det lugnade ner sig. Tur att Emmie stod vid min sida, beskyddare som hon är. Träffade Amanda också, trevligt trevligt! 

Sen blev alla livrädda för någon kille som tydligen kunde slå ner 10.000 personer med ett slag så vi var tvungna att gå. Då gick vi hem till någon kille som bodde i en fin lägenhet. Lyssnade när en Krune-look-a-like spelade gitarr innan jag och Emmie åkte hem till mig och sov. Jag hade tydligen skallat henne i sömnen. Det måste vara ett tecken på att jag kollar på för mycket wrestling.
  
Nu har hon åkt hem och jag orkar inte göra så mycket mer idag. Ska nog titta på Smackdown och äta fet mat och njuta av regnvädret.



Ibland älskar jag regn.



Lördagsplaner


Ikväll bär det av till Boulognerskogen.
Bra mycket bättre än dyra krogen.
Dags att dricka med parkhäng.
Hoppas att jag inte hamnar i en sjukhussäng.

Ha en bra dag.



Träd.


Fyrkantiga planer

 

Godkväll. Här sitter jag och planerar inför mitt ombygge av en studsmatta till en wrestlingring. Pappa protesterar och säger att han hellre släpper ut ett lejon på gården (för det skulle tydligen vara säkrare än att ha en wrestlingring). Men det skiter jag i. Min händiga snickar-morfar får hjälpa mig.



Ungefär så här ska den se ut. Fast coolare.


Går ut om natten

 

Igår var det spännande. Hela gårdagen var egentligen ganska värdelös. Men på natten blev det spännande när jag, My och Joel gick ut och vandrade på Valbos gator. Vi kollade vilka butiker som hade nattöppet. Det regnade. Vi såg 3 djur. En groda (höll på att få hjärtattack), en hare och en näbbmus.



Stängt


Stängt


My ville ha mat. Men det var stängt.


Stängt


Sen klättrade vi upp på Onoff taket för att titta på utsikten.



Allt var stängt.


Sen så hann jag precis komma innanför dörren innan det tog hus i helvete och det började spöregna utan dess like. My och Joel drunknade nästan på vägen hem.


Trasslig loppisdag


Insamling till någon konstig skolloppis idag. Ack så tråkigt. Fick lyssna på någon föreläsning också. Ack ack ACK så tråkigt det var. Titta bara hur flitigt Leo lyssnade:



Trött om nosen


Sen fick jag, Emmie och My ett eget rum där diverse (annat ord för skräp) saker skulle samlas. Vi prismärkte allt skräp också.



Fint skit



My sitter vid köksbordet och betalar räkningarna


10 sanningar om mig


1. Jag har ormfobi och kan inte ens se ormar på bild eller film.

2. Den enda musikstilen som jag har verkligen har svårt för är hiphop. Lyssnar på allt annat.

3. Jag bäddar sängen innan jag går och lägger mig. Annars kan jag inte sova.

4. Jag älskar wrestling.

5. Jag har seriösa planer på att bli wrestler.

6. Jag är social och pratar med dom flesta men det är bara några få som verkligen känner mig.

7. Det enda jag kan någorlunda bra i matematik är plus och minus.

8. Jag önskar att superhjältar fanns på riktigt.

9. Jag har tinnitus.

10. Jag är dålig på kärlek.





Det blåser på vinden

 

Har varit i Alfta hela dagen idag. Firade pappas syster som fyllde 40 år. Sa hej, fikade, hoppade studsmatta, försökte lära mina kusin lite basic wrestlingmoves, bet ett jack i tungan, spottade blod i flera timmar, åt kött med bacon i, spelade fotboll, flätade min kusins flickväns hår, sa hejdå. Allt detta på flera timmar. Min kusin sparkade en fotboll i bakhuvudet på farfar också. Det roligaste var att farfar inte märkte någonting. Typ bara fortsatte att gå.

Jaja, men nu är jag hemma. Har varit uppe på vinden och letat skatter.
Hittade 2 stycken:



En stor Togepi...



...och en stor Jigglypuff



Mustaschkampen kan börja!


För nu har jag varit en god och fin själ. Jag har nämligen köpt en liten mustasch för 25 kronor och därmed skänkt pengar till cancerforskning. Awesome.

 
Min egen


Maskerade hjältar

 

Tja! Chilleboy här med fetaste updaten. Efter skolan var det jätteroligt att vara med Emmie och Lilla My hemma hos mig! Blir alltid så glad! Dom handlade mat först och jag följde med. Kul att man knappt hinner komma in på Coop innan civilvaktkärringen ska "smyga" efter och stå bakom varje hylla och snegla som ett as så fort man rör sig. Så jävla roligt när man verkligen VET att det är en civilvakt och att hon tror att vi tror att hon bara är en helt vanlig kund. Men iaf... När vi kom hem till mig så studsade vi för allt vi kunde på studsmattan. Håller på att utveckla mina små mumintroll till wrestlinghjältar. Dom är så duktiga så.



Asnice bild!



Underbara My!


Imorgon vet jag fan inte vad som händer.


Mitt eget mysterium


Jag älskar att Rey Mysterio har tid att komma över och wrestla med mig ibland. Självklart är masken på och allt!

 

<3


Alla dessa inköp


Yo. Lördag idag. Lugn lördag. Jonas har varit här en stund. Vi kollade på Smackdown och lirade x-box. Vi var på köpis och mediamarkt också där jag gjorde massor av fynd! Nöjd nöjd! NÖJD! Jonas köpte bara en korv han.


 
Avatar, Watchmen och Pokémon Advanced (för att den var jättebillig)



och Batman - Arkham Asylum till X-boxet!


Blir till att spela (och öva) nu så Emmie blir stolt (och ägd).
Godkväll.


RSS 2.0