Lön


För några veckor sedan gjorde jag en informationsfilm åt Wrigley's och idag ramlade det in pengar på kontot! Tänk så glad jag blev! 

Gjorde några spontanköp:



Godis, chips och cola (skitonödigt att ens nämna men jaja), 2 t-shirts och 4 små wrestlingfigurer.
YIHA!




Jag har jobbat


Lördagen den 28/1 gjorde jag någonting som jag ALDRIG har gjort en Lördag förut. Jag gick upp 05:30 för att sedan åka till Gasklockorna tillsammans med Emmie och Kim. Vi var fotografer och vi fotograferade en "kick off" åt Länsförsäkringar. Dagen började tidigt med föreläsningar och jobbmöten och avslutades med Oscarsgala och disco.

Jobbpasset höll på i 18 timmar. Men det var 18 roliga timmar.


Fotograf Nyström (med dålig iPhone-kamera...)


Gasklocka.




Dagen efter åt vi oss tjocka


Hillo!

I torsdags var det fest för borgiselever på Goya. Det var kul, men var tvungen att dra tidigare. Var jätteledsen och arg. Tack, X-trafik. 

Dagen efter var ingen pigg. Kom till skolan någon timme för sent. Alla satt och mådde skit. Sen skickade vi iväg Sandra med bilen som köpte mat på Max till alla. SNÄLLT!


Max för 8000 kr.


Varning


oh every day is just the same
badi bap bap bap
Oh, every day is just the same.
Badi bap bap bap!







En 5-stjärnig helg


Hello.

Fredagen den 13:onde åkte jag till Emmies by. Dagen efter åkte vi till Uppsala. Där hittade vi ett tåg som gick till Stockholm, så vi hoppade på.



Efter tågresan sprang vi under bögringen och hoppade in i en tunnelbanevagn. När i klev av var vi utanför Naturhistoriska Riksmuseet. Med mod i hjärtat gick vi in.


Svälj.

Som vanligt var det ett spännande besök. Man känner sig så duktig och smart när man vandrar omrking på ett museum och samlar information.


Emmie fick syn på Hedwig.


Emmie aka "Tigerkvinnan".


Bengt - Den lille stenåldersmänniskan.


Såhär tittar Emmie på mig varje gång jag säger något mindre smart.

Vi besökte även Cosmonova.
Såg filmen "Born to be Wild". En film om föräldrarlösa apor och elefanter.

Sen tågade vi till Uppsala och köpte hem sushi.


Jävla gott, gosse!


Idag underhöll jag Emmie med ett gitarrsolo innan vi åkte hem till Valbo.

Det var min helg det!






The week


Ja, så var snart första skolveckan över. Imorgon åker jag till Månkarbo och på lördag blir det en resa till Uppsala och sedan Stockholm. 


Flaming mun.


Nyår med Jan Malmsjö


Okej nu ska ni få en snabb recap om vad som har hänt under de senaste dagarna.

Nyårsafton:

Jag och Emmie tog bussen till Gävle. På bussen var vi salongsberusade pga ölen som hade porlats ned för våra strupar. Busschaufören stannade bussen, klev ut från sitt bås och skrek "håll käften" till några ungdomar. Sedan blev busschaufören på bättre humör och berättade stolt i micken att han inte nyttjade droger (men han tog gärna en cigarett till kaffet ibland).

Vi klev av. Vi mötte Kim. Vi gick på förfest.

Väl på festen så diskuterades det allt ifrån Kent till djuromsorg.

Efter någon timme beslöt vi oss för att röra oss ner mot torget. Vi träffade Hugo och hans jättestora (och jättetrevliga) gäng. 

SEN märkte vi att klockan var 23:55 och Kim skrek "man får en överraskning på Saints om man är där klockan 12!". Vi sprang dit. Väl utanför Old Saints stod Jonas, Malin, Johan och Anders. Vi pratade lite innan vi stack in i värmen där det serverades GRATIS SKUMPA! 



Musiken tystnade, volymen på tv:n höjdes och JAN MALMSJÖS stämma hördes.
"Ring, klocka ring!"



Sen räknade alla ner och plötsligt var det 2012.

Vi hann se de sista fyrverkerierna på torget innan jag och Emmie steg på bussen och sjöng "Jag är en vampyr" hela vägen hem.

Jussi hoppade också på bussen av någon anledning... Men han åkte bara några meter innan han plingade och gick av. Kalaset kostade typ 35 kronor.



Dagen efter åt jag och Emmie pizza enligt svensk tradition:



GOTT NYTT ÅR!



RSS 2.0