En härlig mix


Jag har gjort om lite i mitt rum. Igår köpte jag nya hyllor till mina filmer. Efter några timmars pusslande blev det såhär: 



Jag började tänka på Bergmans Video. Ni vet, programmet där kända filmskapare besöker Bergmans hus på Fårö OCH SKITER PÅ SIG av förvåning när dem inser att Ingmar hade både komedi och drama i hyllorna. 



Förstår egentligen inte vad som är så konstigt med det. Han tyckte väl om att ha en härlig mix av filmer i hyllorna. 

Undrar vad Ingmar hade sagt om han levde och slog ett getöga på min filmhylla och såg att en av hans filmer låg där, mellan Mumin och Coraline. 



Han hade nog flinat, såhär:





Music from the motion picture


Hoj.

Rolig vecka.

Ons - Fre: Månkarbo med S. Lindström. Fikade med E. Lindström och H. Wallmo i Uppsala. Wayne's - Hon åt toast, han åt en pytteliten brownie.
Själv drack jag kaffe. Pratade om allt möjligt. 

Fre: Anlände till Gävle med tåg. E. Lindström klippte till luggen på Drottninggatan. Billigt. Praktikantrabatt.
Hörde av oss till K. Fernlund. Gick till Mingel.
Tog oss några öl. Mineralvatten till K.



Lör - Sön: Lugna, sköna dagar. Tittade på Dark Shadows. Den hade potential men jag slutade bry mig efter halva filmen. Frun åkte tåg hem. 




Studentmottagningen


R: renrasig.

*applåder*



Fortfarande en av mina favoritsketcher. 


Låt mig skriva några rader om helgen


Det var en trevlig helg, trots vädret. Emmie kom med buss i fredags. Det spöregnade. Inte några spridda skurar inte, det vräkte ned hela dagen. Jag mötte henne vid busshållplatsen (snäll som jag är) och jag kände direkt att träskor var ett dumt val. Blöta strumpor och tår.
Vi slog oss ned under altantaket och drack kaffe.

Slut på dag 1.

Vi vaknade olika tider nästa dag. Om någon timme skulle vi hoppa på en buss och åka till Forsbacka. Där väntade Sebbe (den nyblivna 20-åringen) och honom skulle vi fira. 
När vi anlände och steg in i Sebastians lägenhet hann vi knappt säga hej innan födelsedagsbarnet var tvungen att ta fram sopkvasten då katten välte blomkrukor villt omkring sig. 

Efter några öl så blev det dags att öppna presenterna. Den här fina hatten fick han av mig och Emmie:




Sebbe gillar både öl och vilda västern så det var en perfekt present.

Timmarna gick och Simon började vråla och Jonas åt tårta medan Nash skräckslaget tittade på. Vi åkte till Interpool. Där var vi några timmar innan vi ramlade in på Max och åt. Det var kanske det godaste jag någonsin har ätit. Sen blev det bråk med en vakt (inte vårat fel) och vi sladdade hem. 

Bra helg!!!





RSS 2.0