Nu har jag mer att göra

 
Och det är ju härligt. Renoverar mitt rum på dagarna. Arbetar på kvällarna.  
Jag är numera egenföretagare! I graf-branschen. Inte officiellt, men jag är chef över mig själv och har en kund! Det ni.



Annars då?

Jo, WWE 13 släpps om någon månad. Det har liksom blivit en tradition bland mig och mina vänner att skita på oss pga förväntningar den här tiden varje år (eftersom ett nytt WWE-spel släpps varje år). Sen att spelen inte är särkskilt bra eller så struntar man ju i. Jag kan knappt vänta tills jag får spöa någon med Brodus Clay.



Sen ska jag vara Mankind och trycka in Mr. Socko i käften på folk.



Peace!
 

Fortfarande ledig


Jag njuter fortfarande av att vara ledig men börjar också tröttna på att inte göra någonting vettigt. Har så mycket instängd energi att jag lätt skulle klara av 3 kolikbarn, en orenoverad villa och ett jobb där jag ständigt jobbar över.

Mina veckor består mest av:

 

Nej. Som jag överdriver ibland.
Bilden är tagen på en trevlig hejdå-fest för en blivande regissör/producent/programledare för Bolibompa.



Nu ska jag gnälla:

Det som är FÖRJÄVLIGT på sommaren är att alla bra tv-serier har uppehåll.
Nu för tiden får jag nöja mig med The Newsroom. JÄVLA JÄVLA JÄVLA Newsroom. Oftast är det så dåligt att jag vill sparka sönder datorn. MEN ibland är det så bra att jag sitter med gåshud och tårar i ögonen. Det är därför jag fortsätter att titta på skiten. 



Men jag behöver bara vänta en liten stund till på att Big Bang Theory, Family Guy och Walking Dead ska börja igen. 







Idag fick jag ett mail

 
Mailet var från farmor. Det stod ingenting men en bild var bifogad. Bilden tog hon på min student och jag gillar den så mycket att jag vill publicera den här:




RSS 2.0