Peace

 

Nu är det bråttom! Måste packa inför Peace & Love nu! Men jag vet ju inte vad som ska packas med! Vilken tur att Emmie smsade en lista med nödvändiga prylar som måste med. Jag som bara hade tänkt att ta med mig min gula Juicy Fruit-keps och sitta och se ut såhär hela veckan:



Blond och arg.


Midsommar 2010

 

Hej alla! Nu är jag hemkommen från Gräsö. Roligaste midsommaren på år och dagar. Förmodligen för att Emmie var med den här gången. Jag, Emmie, Ante, Jocke och Sofia tog färjan från Gräsö till Öregrund för att fira med halva Uppsala som också hade hittat dit. Så det var en lyckad midsommar och jag är nöjd. 

Lite bilder som vi tog:
(Emmie har redigerat)


Här tältade vi! I en egen glänta!
Kunde knappt sova för att det var så spännande.

 
Ante hade dragit dit husvagnen och satt utanför och log.


På kvällen drog vi in till Öregrund.


Där var det folk.


Det fanns fiskmåsar där också.


Och mera folk!

Sedan grillade vi halomomini (internskämt).

 


Gräsö

 

Hi hallå. Imorgon ska jag besöka köpis lite snabbt för Emmie ska köpa en ny tröja. Sen är det raka vägen mot Gräsö. Denna underbara ö utanför Öregrund. Jag ska äntligen få tälta och jag håller på att dö av iver. Midsommarfirande och elände. Färjan heter Pluto.



Farlig Midsommar


Höres senare!


3 nya bilder

 

Har suttit och redigerat bilder nu igen.

 








Homsan Tofs


Nystädat


Nu har jag varit duktig och städat hela mitt rum. Efter det satt jag mig och redigerade lite bilder. Men blev bara nöjd med en:


Hemulen har sömnproblem



Så här lät det medan ångesten kom ikapp

 

Rubriken tillägnas Emmie som har åkt hem till Månkarbo och ska stanna där hela helgen. Jävligt tråkigt om jag får säga det själv. Saknar henne redan och vill dö.

MEN!

"It's nothing to cry about
'cause we'll hold each other soon
In the blackest of rooms"

Sant. Den som vet vilken låt det är får pluspoäng!


Jag bor i en värld av färg



Pingvinen

 

Nu har jag varit vaken en hel dag. Jag och Simon åt ost på Coop som en tant bjöd på. Ostbitarna var jättesmå med tandpetare i. Senare kollade jag och Emmie på Batman Returns på 6:an. Pingviner kan vara riktigt ondskefulla. Godnatt.

               "Aarrghh"


Morgonmusik

 

God morgon. Notera tiden! Jag steg upp 10:30 idag för att fånga dagen eller nått. Emmie ligger kvar och sover i sängen så jag spelar musik och bankar lite extra hårt på tangenterna när jag skriver så att hon ska vakna.

Har inte så mycket inspiration till att skriva nu.




Uppe med tuppen


Ryggen värker

 

Det kan bli så ibland. Jonas, Sebbe och Simon kom hit och wrestlade med mig idag när Emmie gav sig av. Så nu har jag ont i ryggen. Men det är den bästa sortens ont. Värdig smärta!

 

Vad händer sen då? Jag vet inte. Lilla My ligger däckad i Bollan och vill att jag och Emmie ska dit. Så vi får se hur vi gör. Trots uppstigning sent på eftermiddagen så känner jag mig trött.


Visa ord från Mr. McMahon:

 
 




Life sucks and then you die!


Öppna Landskap

 

Sitter här och vässar jaktkniven, för jag ska ut till skogs. Ska snart följa med Emmie hem till Gunnarsbo. Jag ska vara trevlig mot Emmies pappa så kanske han bjuder på öl. Så ska vi träffa Lia också. Henne var det ju ett tag sedan man såg. Jag ska hjälpa Emmie att gömma hennes astmamedicin och sedan skratta när hon inte kan andas.


Vete


Det vi har ska aldrig dö

 

Jag är kär. Perfekt start på sommaren.




Fint ska det va, du är finast av alla.


Sommar

 

Hej! Första dagen på sommarlovet idag då och det har regnat hela dagen. Kanske bäst det, för jag hade ändå inte orkat gå ut idag. Jag och Emmie åkte buss till Bomhus igår för att festa med MP1A som hade klassfest i en lokal där. Det var jätteroligt och Hugo var mer speedad än vanligt. Bara det är liksom värt den långa bussturen!

Tyvärr så var alla ungar från Bomhus där och lekte i lekplatsen bredvid lokalen också. En tjej var jättejättefet och en annan jobbig unge brände Hugo med brännässlor. Dagens ungdom...

Kvällen avslutades med en vinglig promenad i Bollan.

Glad sommar.

Sommar i Finland. Hyvää kesää!


Snälla människor

 

Det finns snälla människor. Så finns det extremt snälla människor! Han som kommenterade klippet på Youtube där jag hoppar på Jonas, det är en extremt snäll människa.




Tack ilkercant. Det gjorde min dag.



En vanlig dag

 

Eh hej? Jag har varit ledig idag. Inga lektioner för min del. Man skulle egentligen åka till skolan för att lämna NO-boken, men sånt har inte jag tid med. Så... Suck it!

Idag kommer mammas kompis från England på besök. Då måste man vara skötsam.

Emmie har just åkt hem och hon sa att jag måste göra något av dagen. Så jag får väl hitta på något då!

Jag måste verkligen sluta lyssna på Ulrik.


6 Juni 2010

 

Finaste dagen.

 


Läderknarr

 

Godkväll. Idag har jag gjort ett restprov i matte på morgonkvisten. Tror det gick bra. Men matte är ju inte riktigt min grej. 

Sen gick jag och Leo till borgarskolans mediafestival och kollade på andra elevers kortfilmer. Jag tittade på 5 filmer och i pausen gick jag. Jag orkade inte mer. Då gick jag och hälsade på Sebbe och hans teatergrupp på Lättings. 

Filmen som vann på mediafestivalen var jättebra.
Riktigt svängig låt också!

Den vinnande filmen:
  





Who´s gonna save us now?


Basket blev helt plötsligt intressant:

 

 






Converse

 

Idag har jag letat skor med en panikslagen Linn. Hon skulle köpa ett par converse men dom är tydligen slut i hela världen så det blev inget köp, trots att vi besökte alla Valbos skobutiker. Varmt var det också. När jag kom hem från skoäventyret så kände jag mig yr så jag la mig i skuggan och sov.



Ny och gammal


RSS 2.0